Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 5282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 300-400 g branza de burduf
  • 150 g smantana
  • ceapa verde
  • marar
  • piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf:

Ardeii se spala bine, se taie cu grija pentru a le scoate capacul usor, se clatesc si se pun la uscat.

Branza de burduf se striveste cu o furculita, se pune smantana, ceapa verde si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine si se umple fiecare ardei gras. Se pun fiecare intr-o punguta si se lasa in frigider pana a doua zi.

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]