Aperitiv cu ou in pita arabeasca

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2012 | 4960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc.pita arabeasca
  • 1-2 oua (dupa preferinta)
  • 50 g kaizer afumat
  • 30-40 g cascaval ras
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ou in pita arabeasca:

Kaizerul se taie marunt si se pune in tigaie la prajit cu o lingurita de unt.

Intr-un castron se sparge oul si se bate cu furculita impreuna cu cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza dupa gust si se pune in tigaie peste kaizerul prajit. Se lasa sa se rumeneasca si cu o paleta se intoarce pe cealalta parte pentru a se rumeni, dar acum cand oul se prajeste se poate pune si pita deasupra sa se incalzeasca.

Cand este gata se pune o farfurie cu fata in jos peste pita si se intoarce cu o miscare rapida ca sa ramana continutul pe farfurie. Se ruleaza ca pe o clatita si se serveste alaturi de rosii si castraveti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ou in pita arabeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

13.07.2012, 22:59

rocsi multumesc

iry-gabriela 1

15.07.2012, 11:58

interesant aperitiv

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:38

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]