Aperitiv cu piept de pui

de elenita in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 10665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 leg. patrunjel
  • 100 gr boabe porumb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu piept de pui:

Pieptul de pui a fost spalat si scurs bine de apa, dupa care l-am tocat la robot. Legumele au fost si ele spalate, apoi au fost tocate marunt sau in cubulete, dupa preferinta fiecaruia. Intr-un bol am pus carnea si ouale si amestecat usor cu furculita. Dupa aceea am adaugat ardeiul, morcovul si ceapa.

Am condimentat cu sare si piper (eu am adaugat si putin cimbru).
Boabele de porumb au fost scurse de zeama si adaugate in compozitie. Spre final am pus si patrunjelul tocat fin. Am amestecat pana s-au incorporat toate ingredientele.
Am uns o forma de chec sau, daca doriti, am pus si hartie de copt. Cuptorul a fost incins. Am turnat compozitia in tava, am intins-o, ca sa fie uniforma, si am dat la cuptor pentru 30-35 minute, la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

poate fi folosit si de paste in loc de drob

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci