Aperitiv cu spanac si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2017 | 3665 vizualizari

 

Retete pentru picnic.
Un aperitiv rapid, de efect si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc aluat foietaj
  • frunze de spanac proaspete
  • mozzarella rasa
  • 1 ou pentru uns
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac si mozzarella:

Intindem aluatul, apoi decupam discuri. Pe fiecare disc, asezam frunze de spanac spalate si uscate. Peste spanac, presaram mozzarella rasa.

Indoim fiecare disc pe jumatate si lipim colturile. Asezam apoi in tava, discurile lipite unul langa celalalt, pana umplem toata tava.

Ungem cu ou batut partea superioara si apoi introducem tava, in cuptorul incins, pentru 25-30 de minute, pana se rumeneste frumos.

Din pacate, nu am reusit sa fac poze tuturor etapelor.

Noi am devorat-o calda, nici macar nu am taiat-o, am rupt bucatele si le-am papat rapid.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv triunghiuri cu branza