Aperitiv cu urzici și tofu

de Panacris in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 4117 vizualizari

 

Un aperitiv Inedit foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj cca 400 g,
  • urzici cca. 350 g,
  • tofu cu ardei cca. 100 g,
  • sare iodată cu aromă de usturoi,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu urzici și tofu:

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat. Între timp se curăță urzicile, se dau în clocot cca. 10  minute, se strecoară și se lasă la rece. După ce s-a dezghețat foietajul, se așează urzicile, se rade brânza tofu, apoi se sărează, piperează, se rulează, apoi se taie bucăți de ca. 4 cm grosime, se așează într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară puțină boia, apoi se pun la copt, cca 25 de minute la foc mediu.

Se servesc ca atare sau alături de aperitiv avocado cu Joya.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu urzici și tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie