Aperitiv de legume cu cascaval

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 4118 vizualizari

 

Un aperitiv pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • putin cascaval (gouda) ras
  • sare
  • piper
  • ierburi de provence

Pentru ornat:

  • 2 castraveti murati
  • 150 gr masline verzi
  • 1 morcov fiert
  • 1 cartof fiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de legume cu cascaval:

 Se fierb cartofii si morcovii in coaja aproximativ 35-40 minute in apa cu sare.

Se strecoara legumele fierte de apa si se lasa sa se raceasca.

Se curata de coaja legumele si se toaca in cubulete mici.

Cartofii se amesteca cu morcovii si cu cascavalul ras, sare, piper si ierburi de provence dupa gust.

Se decoreaza cu castravetii murati, maslinele verzi,1 morcov si 1 cartof.

 

Sursa: Patricia Iordache

TIPS-URI

1

Se poate adauga maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui delicios