Aperitiv gogosi cu porumb

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2019 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 235 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • 1 lg-ta sare de mare
  • 250 ml lapte ( cu 3,5% grasime)
  • 2 oua mari
  • 185 g boabe de porumb (scurse)
  • 1 ceapa mica (sau 2 lg)
  • 2 lg patrunjel
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv gogosi cu porumb:

Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol si anume: faina, praf de copt si sarea. In alt vas se bat ouale si apoi se adauga laptele. Se amesteca  cele doua compozitii si se adauga porumbul, patrunjelul si ceapa tocata marunt.

Se pun la prajit cu ajutorul unei linguri, in ulei  incins.Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic. Mi-au iesit 30 de gogosele. Se pot servi calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gogosi cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga la cuptor