Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2017 | 3498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci din conserva
  • 2 oua
  • 100 ml ulei de masline
  • 300 ml iaurt
  • 3 lingurite praf de copt
  • 300 g faina
  • 1 lingura patrunjel
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci:

Freci ouale cu uleiul si iaurtul, condimentezi cu sare si piper, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si omogenizezi. La final, adaugi ciupercile taiate si patrunjelul tocat fin. Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si ungi formele de gugulufi cu unt. Torni compozitia in forme si le introduci in cuptor pentru 15-20 de minute. Dupa ce scoti mini-gugulufii, ii lasi sa se racoreasca 5 minute si ii servesti calzi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]