Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2018 | 6675 vizualizari

 

Am făcut adeseori ouă umplute, cu diferite ingrediente, dar acum aceasta a fost comanda, cu pate din ficăței de pui, însă fără maioneză.
Din ingredientele de mai jos am făcut 4 ouă umplute (8 jumătăți).

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă fierte tari
  • 30 grame de unt
  • 125 grame ficăței de pui
  • 1/2 ceapă mare
  • 1 lingură de ulei de floarea soarelui
  • oregano măcinat
  • cimbru măcinat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui:

Se prepară pateul de ficăței de pui după cum urmează:

/www.bucataras.ro/retete/pate-din-ficatei-de-pui-85704.html

Se fierb 4 ouă tari, se lasă să se răcească, se curăță de coji și se taie în jumătăți.

Se răzuie gălbenușurile și se adaugă în pateul de ficăței de pui, după care se omogenizează bine compoziția.

Se lasă umplutura la frigider cel puțin 15 minute ca să se mai întărească untul, după care se pune într-un posh și se umplu jumătățile de ouă.

Se decorează cu: măsline, feliuțe de roșii, gogoșar, verdeață...

Se păstrează la frigider, până ce se servește.

TIPS-URI

1

La prepararea pateului curățați bine ficățeii de nervuri și de fiere, ca să nu dea un gust amar preparatului.

2

Nu prăjiți prea tare ficățeii, ca să nu devină amari.

3

Ingredientele trebuie mixate bine, pentru a rezulta o pastă fină.

4

Păstrați preparatul la frigider, până ce se servește.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman