Aperitiv placinta cu spanac si branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2017 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de pachet foi de placinta
  • 400 gr spanac
  • 200 gr branza grasa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei+pentru stropit deasupra si uns tava
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara macinata
  • 50 gr muguri de pin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu spanac si branza:

Tocam ceapa fin si o punam la calit in 2 linguri de ulei. Cand a devenit translucida, punem peste ea frunzele de spanac, pe care le-am curatat, le-am spalat si le-am scurs in prealabil. Adaugam un praf de sare, piper, nucsoara si amestecam usor pana scade zeama de la spanac. 
Dam jos si lasam sa se racoreasca. Amestecam cu branza sfaramata si mugurii de pin.
Ungem o tava cu ulei, apoi asezam foile de placinta  una cate una, pe care am presarat amestecul de branza si spanac. Stropim ultima foaie cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana placinta este gata si se rumeneste.

Servim placinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortila