Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat

de katty in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2020 | 8435 vizualizari

 

Rulada mea preferata este aceasta, cu blat cu spanac si crema de branza. Somonul afumat insa i-a dat un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • blat:
    • 6 oua
    • 6 linguri faina
    • sare
    • 400 gr spanac congelat frunze
    umplutura:
    • 300 gr crema de branza 20% grasime
    • 100 gr somon afumat
    • piper negru macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat:

Pregatim rulada.

Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam.

Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam galbenusurile, spanacul si faina. Omogenizam cu o spatula si turnam compozitia in tava de aragaz pe hartie de copt.

Cand rulada s-a rumenit usor, o scoatem si o rulam cu ajutorul unei alte hartii de copt sau a unui prosop, apoi o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o  derulam, o ungem cu crema de branza, presaram putin piper macinat, asezam somonul afumat rupt in bucatele mici din loc in loc si o rulam din nou strans. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

puteti folosi spanac proaspat pe care il opariti , il raciti si il scurgeti bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui