Aperitiv rulada din carne tocata

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2017 | 5138 vizualizari

 

Un aperitiv sau chiar fel principal sățios ;) Nu-i așa complicat și vă asigur că e tare sățios, gustos și impresionant ;) Chiar o rețetă vedetă ;) Spor și poftă bună! P.S. Zmeișoriii, testerii mei au devorat-o instant ;) 

 

INGREDIENTE

  • cca. 300 g carne tocată mixtă porc şi vită 
  • 1 ou
  • 1 linguriţă mix de condiment ptr paella 
  • 1 linguriţă usturoi granulat 
  • 1 lingură pesmet 
  • 1 felie de cca. 100 g caşcaval 
  •  2 bucăţi ouă fierte
  • cca. 6 bucăţi felii de şuncă afumată 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata:

Carnea tocată se asezonează cu mirodenii, se adaugă oul, usturoiul granulat și pesmetul, apoi se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele.

Pe un blat de lucru, se așază feliile de bacon, pentru dimensiunea tăvii, se pune un strat consistent din amestecul de carne tocată, apoi o felie de cca. 2 cm de cașcaval, pe toată suprafața amestecului din carne tocată, ouăle fierte și înjumătățite, apoi restul din amestecul de carne tocată.

Rulada se încheie, acoperindu-se cu bucățile de șuncă afumată, se transferă într-o tavă termorezistentă și se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 30 de minute, la foc mediu.

Rulada se servește caldă  sau rece, alături de garnitura și salata preferată.

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase ( aperitiv)