Aperitiv rulada din carne tocata

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2017 | 4181 vizualizari

 

Un aperitiv sau chiar fel principal sățios ;) Nu-i așa complicat și vă asigur că e tare sățios, gustos și impresionant ;) Chiar o rețetă vedetă ;) Spor și poftă bună! P.S. Zmeișoriii, testerii mei au devorat-o instant ;) 

 

INGREDIENTE

  • cca. 300 g carne tocată mixtă porc şi vită 
  • 1 ou
  • 1 linguriţă mix de condiment ptr paella 
  • 1 linguriţă usturoi granulat 
  • 1 lingură pesmet 
  • 1 felie de cca. 100 g caşcaval 
  •  2 bucăţi ouă fierte
  • cca. 6 bucăţi felii de şuncă afumată 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata:

Carnea tocată se asezonează cu mirodenii, se adaugă oul, usturoiul granulat și pesmetul, apoi se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele.

Pe un blat de lucru, se așază feliile de bacon, pentru dimensiunea tăvii, se pune un strat consistent din amestecul de carne tocată, apoi o felie de cca. 2 cm de cașcaval, pe toată suprafața amestecului din carne tocată, ouăle fierte și înjumătățite, apoi restul din amestecul de carne tocată.

Rulada se încheie, acoperindu-se cu bucățile de șuncă afumată, se transferă într-o tavă termorezistentă și se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 30 de minute, la foc mediu.

Rulada se servește caldă  sau rece, alături de garnitura și salata preferată.

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite umplute cu piept de pui