Aperitiv rulouri cu spanac si branza

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2017 | 7660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat congelat
  • o mana de spanac
  • 200 g branza rasa
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu spanac si branza:

Spalam spanacul si il lasam sa se usuce. Intindem foaia de aluat. Peste aluat, asezam uniform frunzele de spanac, apoi branza rasa. Rulam si apoi feliem ruloul.

Asezam feliile de rulou in tava cu hartie de copt si, cu ajutorul unei pensule, ungem fiecare bucata cu ou batut.

Introducem tava in cuptorul incins, pana se rumenesc. Eu am folosit mix de branza rasa de la Lidl.

Delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]