Aperitiv tarta cu piersici si jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2019 | 3548 vizualizari

 

M-am inspirat de la Edithskitchen

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foetaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g jambon
  • 3 piersici
  • 2 linguri miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu piersici si jambon:

Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem.

Eu am facut o tarta mare si 4 mici.

Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot.

In interiorul chenarului ungem cu crema de branza si adaugam feliile de piersici (daca sunt din compot le scurgem bine)

Ungem cu miere de albine piersicile si dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min la 200 grade (sa se rumeneasca frumos aluatul)

Dupa ce le scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin si adaugam felii de jambon si salata pentru un plus de culoare.

Edit a adaugam si otet balsamic, eu nu am folosit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu piersici si jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]