Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2016 | 3695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • o jumatate piept de pui
  • 10 oua de prepelita
  • 100 g cascaval
  • putin ulei pentru uns tava
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita:

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut  ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul.

Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul feliilor de paine(eu am folosit un pahar).Ungem cu putin ulei o tava pentru briose.Cu ajutorul unui sucitor intindem putin rondelele de paine, apoi le asezam in tava pentru briose.Introducem tava in cuptorul incins pentru 3-4 minute,painea capata o crusta.

Scoatem tava din cuptor si asezam peste paine cascaval ras, piept de pui, cate un ou de prepelita si din nou cascaval.

Introducem tava la cuptor pana se fac ouale.Sunt bune si calde si reci  langa un sos de rosii .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 20:01

Dulciuri cu Georgiana 1

06.03.2016, 20:15

Rocsi 1

07.03.2016, 18:51

Faina idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti