Aperitive la minut

de Laly in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2010 | 10303 vizualizari

 

Si pentru ca am avut musafiri neasteptati,am pregatit ceva rapid.Pentru reteta de gogosele trebuie sa-i multumesc Inei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplut gogosile:
  • 2 bucati macrou afumat
  • 1 cutie icre
  • 300 gr branza telemea
  • 1 ceapa mai micuta
  • 1 lamaie
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
  • 2-3 rosii
  • 1 lingura unt
  • Pentru gogosele:
  • 125 gr faina
  • 1oo ml ulei
  • 250 ml apa
  • 3 oua
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive la minut:

Gogosi:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare.Se pune pe foc si se da in clocot.Se adauga toata faina odata si se mesteca bine pana se incorporeaza,si se formeaza un aluat tare.

Se lasa apoi la racit.Cand este rece se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine dupa fiecare.Cu o punga de ornat se fac gogosele,care se pun in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc mare la inceput,apoi se da focul mic.Se lasa pana se rumenesc usor deasupra.Se lasa apoi la racit.

Se amesteca pestele ales de oase cu untul,1 lingura zeama de lamaie si ceapa data pe razatoarea mica,pana devin pasta.

Branza se amesteca cu smantana,si se mixeaza pana devine o pasta.Daca branza nu este foarte sarata se mai asauga sare si piper dupa gust.

Se umplu gogoselele cu pasta de branza,pasta de peste si cu icrele.Se orneaza cu ardei gras,lamaie si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive la minut" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

11.08.2010, 17:50

sunt super , ceva asemanator am facut si eu la ziua Deei, abia astept sa primesc aparatul inapoi sa va arat pozele! dar imi place foarte mult umplutura ta , au am facut o pasta de branza cu ardei.5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:51

babi5 1

14.12.2014, 15:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca