Aperitive pizza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2010 | 8522 vizualizari

 

o pizza rapida,si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj congelat (cu 2 foi)450 g
  • salam porc 100 g
  • sunca de curcan 200g
  • 200 mozzarella
  • 2 oua
  • bulion
  • ienibahar
  • ardei rosu 1 feliuta
  • ardei verde 1 feliuta
  • 50 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive pizza:

Se lasa sa se decongeleze foile putin dupa care se ung bine cu unt si bulion(facut de mine) sau pasta de tomate.

Se taie salamul si sunca bucatele mici si se amesteca cu ouale crude sau fierte (mai bine fierte ,eu le-am pus crude),mozzarella sau cascaval si ardeiul taiat marunt.

Se pune jumatate din cantitate pe o foaie si se ruleaza apoi se taie bucatele la 2 cm

Se pun in tava unsa cu unt si se da tava la cuptor pentru 20 minute la 160 grade,va ies 20 bucati mie mi-au iesit 21

Se servesc atat reci cat si calde cu khetchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (29)

nadina73 1

21.08.2010, 01:14

mena da crezi ca uit eu de tine?

nadina73 1

21.08.2010, 01:15

nu teo nu se farama deloc se topeste cascavalul si in combinatie cu oul incearcale

mariac 1

29.08.2010, 21:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Butoiase aperitiv