Ardei capia in otet

de silvi0ara in Muraturi, 12 Sep 2010 | 35413 vizualizari

COMENTARII (10)

Ina 1

12.09.2010, 17:34

muratura mea preferata

silvi0ara 1

12.09.2010, 18:01

Si a mea,Ina.

Rocsi 1

12.09.2010, 18:49

nu am pus niciodata dar am auzit ca sunt buni

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:12

harnicita mai esti.............

Ina 1

13.09.2010, 22:38

eu nu pun la borcan, ii coc, ii curat si-i pastrez in pungute, la congelator. Nu-si pierd deloc din savoare la decongelare, se pastreaza foarte bine

silvi0ara 1

14.09.2010, 10:26

Ina,noua ne plac mult asa in otet.,si congelati sunt foarte buni.Dar anul asta nu mai pun gogosari,si capia ii inlocuieste cu brio.

Ina 1

25.09.2010, 19:54

Silvi0ara, cate borcane de 800 iti ies din 2 Kg, ca eu am de pus vreo 33 kg, maine

Ina 1

25.09.2010, 20:04

ah, nu-s copti, eu vreau copti

silvi0ara 1

26.09.2010, 13:46

Da mai Ina,nu sunt copti ca e prea multa munca.Dar sa sti ca si asa sunt foarte buni.As fi vrut sa pun si copti,dar cine sa-i curete?
Eu am folosit 2 borcane de 3 litri.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet