Ardei iuti in otet

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 10418 vizualizari

 

Ardei iuti ii pun in varianta asta de ani de zile. Este o reteta foarte simpla, care o poate pune pana si un copil de 5 ani, atata doar ca risca sa isi dea cu mana pe la ochi. :P

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • sare
  • zahar
  • otet de 9 grade
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Coditele la ardei se taie, dupa care acestia se pun in borcane spalate. Este de preferabil sa indesati cat mai multi ardei ca sa nu puneti foarte mult otet.

In fiecare borcan se pune o lingurita de sare si una de zahar, dupa care se adauga otet pana acoperim ardeii.

Otetul nu trebuie diluat cu apa!!

Borcanele se infileteaza si se pun la pastrat.

Conservati in acest fel, ardeii tin si 2-3 ani.

In poza de mai jos sunt ardei din "promotia" de anul trecut.

Ca si recomandare, ar fi bine sa alegeti ardei verzi, nu rosii pentru ca cei rosii de cele mai multe ori, dupa ce se mureaza ramane doar pielita de ei. Ardeii mei au fost primiti de la tara si cum calul de dar nu se cauta la dinti .....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lira 1

20.09.2010, 15:28

Lia gospodina harnicuta s-a lasat pe tanjeala si nu am mai avut timp sa postez, asa ca acum iau tot din urma

Corinuta 1

20.09.2010, 17:38

Excelent arata!

Laly 1

21.09.2010, 18:13

Ce buni trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti pe ata