Ardei iuti in otet

de delia64 in Muraturi, 7 Mar 2013 | 6505 vizualizari

 

In fiecare toamna pun la murat ardei iuti , sunt foarte buni la cioarbe , mai ales la ciorba de burta .

 

INGREDIENTE

  • 1 kilogram ardei iuti
  • otet de 9 grade , eu folosesc otet regal .
  • sare grunjoasa
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Se spala ardeii si se aseaza inghesuiti in borcane .

In fiecare borcan de 800 de mililitri pun o ligurita sare si o lingurita zahar .

Se toarna otetul peste ardei si se capseaza  .

Se depoziteaza in camara .

Asa murati  se pastreaza pana la 2 ani , daca nu se mananca bineanteles.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca nu dorim ardei foarte iuti se folosesc ardeii bulgaresti.

2

Zeama de pe ardei se poate folosi la ciorbe .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti murati