Ardei iuţi în oţet

de diaconta in Muraturi, 22 Sep 2013 | 6071 vizualizari

 

De regulă conservam ardei semi-iuţi,noi le spunem „bulgareşti” dar zilele astea am gasit la piaţă ardeiaşi aştia simpatici ,iar vânzatorul mi-a spus ca nu sunt prea iuţi.Aşa că am cumparat un kilogram.O parte i-am folosit la muraturi,iar restul i-am pus la borcan.Totuşi gustându-i ,am realizat că sunt foarte iuţi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g ardei iuţi
  • 400 ml oţet
  • 200 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri sare grunjoasa pentru muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuţi în oţet:

Cantitatile sunt pentru 2 borcane de 720 ml,în functie de cantitatea de ardei,mariti proportional si cantitatea de lichid,respectiv sare.

De regula,noi punem o parte de apa si doua parti de otet .

Otetul se amesteca cu apa,zaharul si sarea si se fierbe.

Se lasa sa se raceasca,apoi se pune peste ardeii asezati în borcan.

 

Se închid borcanele cu capace si se pastreaza în camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuţi în oţet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nicolae81 1

23.09.2013, 15:28

diaconta 1

23.09.2013, 22:00

Nicu,iti cam plac piscaciosii astia,vad

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:21

imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]