Ardei umplut cu branza

de Mirela Suba in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 4194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei copti curatati de pielita
  • 250 gr branza feta
  • 50 gr unt
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu branza:

Se iau ardeii curatati de pielita si se taie in jumatate.

Separat intr-un bol se pun ingredientele metionate si se amesteca pana devin ca o crema

Se ia cate un ardei, se umple si se ruleaza, apoi se pune pe farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]