Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

de jolygina in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 4944 vizualizari

 

simplu si mult mai sanatos

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan( partea de sus)
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 felie de telina
  • 2 cepe
  • 2 cescute de orez
  • patrunjel
  • o cutie de bulion
  • 10 ardei
  • delicat
  • sare,
  • piper
  • doua oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan:

Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem sa amestecam ingredientele.
Legumele, orezul, carnea, le condimentam, la sfarsit punem ouale si ardeii dupa ce au fost curatati si spalati incepem sa-i umplem.
Dupa ce i-am umplut se pun intr-o cratita si se lasa sa fiarba cam 1 ora si 30 min.
Dupa o ora, punem bulionul si inainte sa fie gata facem un sos din 2 linguri de faina si il turnam peste ardei.
Sunt foarte buni si gustosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]