Ardei umpluti

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2011 | 4570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata(amestec porc+vita)
  • 11ardei grasi
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • o mana de orez
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem codita la ardei, ii curatam bine in interior de seminte, ii spalam si-i lasam sa se scurga bine.

Intre timp punem carnea intr-un vas,spalam bine orezul,apoi il adaugam peste carne impreuna cu ouale,ceapa taiata marunt,cimbrul,piperul si patrunjelul taiat marunt.Amestecam totul bine.

Umplem ardei bine apoi le punem capacele din rosii.Dupa ce ardeii au fost umpluti toti ii asezam in oala si punem apa fierbinte cat sa-i acopere,mai adaugam si putina sare,punem capacul si-i punem la foc mic timp de 2ore.POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mihaelaM 1

01.07.2011, 11:49

Hai la o portie Mamaie

Lau 1

02.07.2011, 22:24

am ajuns tarziu

mihaelaM 1

02.07.2011, 22:50

cam tarziu...dar mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti