Ardei umpluti cu carne de curcan in sos

de mihaelaM in Curcan, 15 Sep 2011 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne de curcan
  • 1rosie
  • 1ceasca orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana suc de rosii
  • 1ceasca bulion de ardei
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan in sos:

Scobim ardeii,ii spalam bine dupa care ii vom lasa sa se scurga bine de apa.

Intre timp tocam carnea de curcan(eu am avut un piept) peste care vom pune ceapa taiata marunt,orezul spalat bine in cateva ape si condimentele. Omogenizam totul dupa care vom umple ardeii iar din rosie vom face capacele pe care le vom pune la ardei.

Cand ardeii sunt gata ii vom pune intr-o oala peste care vom adauga apa fierbinte.II acoperim cu un capac si ii vom lasa sa fiarba la foc mic cam 1 ora.Dupa o ora vom adauga si sucul de rosii impreuna cu bulionul de ardei si mai lasa inca o ora la foc mic. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman