Ardei umpluti cu carne de pui

de madi_marin in Pui, 18 Ian 2011 | 11422 vizualizari

 

Alta mancarica preferata.....

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata de pui
  • 10 ardei grasi potriviti
  • 2 rosii
  • 150 g orez
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de pui:

Ardeilor li se scot cotoarele, apoi se spala si se lasa la scurs.

Carnita tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt marunt, cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar proaspat. Se omogenizeaza bine compozitia.

Se umplu bine ardeii,li se pun capacele de rosii, apoi se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Se dau la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se mai adauga apa. Cand sunt aproape gata se pune pasta de tomate si se potriveste gustul sosului cu sare si piper. Se lasa sa scada bine.

Se servesc cu iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos curry si garnitura de orez