Ardei umpluti, de vara

de adnia in Mancaruri de legume, 28 Iul 2013 | 3520 vizualizari

 

Rasfoind niste reviste culinare mai vechi, am descoperit aceasta idee, care m-a cucerit pe loc! Ia foarte putin timp de preparare, efort minim, dar efect maxim!

 

INGREDIENTE

  •  ardei grasi
  • rosii proaspete
  • branza sarata (eu am folosit trei tipuri de branza: telemea din lapte de oaie, telemea din lapte de capra, cascaval din lapte de oaie)
  • un cubulet de unt
  • piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti, de vara:

 

Se taie ardeii pe lung, obtinandu-se doua jumatati care se curata de seminte, se spala bine si se scurg . Se umplu cu sferturi de rosii si cuburi de branza, apoi se pudreaza cu piper. Se aseaza intr-o tava de jena unsa cu unt si se dau la cuptor 10-15 min, pana se coc usor pe margini, iar cascavalul din compozitia de branza s-a topit. Se servesc atat calzi, cat si reci, cu rosii si decor de rozmarin. Mie imi plac mai mult reci.

TIPS-URI

1

 Tip: ardeii se pot aseza si direct pe gratarul incins (2-3 min), cu rezultate la fel de spectaculoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti, de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza la cuptor