Aripioare crocante

de LC in Pui, 10 Noi 2012 | 4420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare pui
  • o cana de faina
  • 50 g susan
  • o cana jumatate pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 lingurite mustar
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Spalam aripioarele si le taiem in doua.

Intr-un vas punem faina, in altul ouale pe care le batem si adaugam smantana, mustarul si condimentele, iar in alt vas punem pesmetul cu susanul.

Trecem fiecare bucatica prin faina, ou, pesmet.

Le prajim in ulei bine incins si le scoatem pe un servet pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Servim cu un sos picant sau maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante marinate, cu sos