Aripioare cu cartofi natur

de Rahela Velicu in Pui, 8 Mar 2016 | 4005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2-3 graunti de usturoi
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu cartofi natur:

Aripioarele se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos si sunt facute. Se scot pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei si se sareaza dupa gust.

Cartofii se taie cuburi si se pun la fier cu un praf de sare. Cand sunt aproape fierti se scurge apa. Punem o tigaie cu 100 ml de ulei pe foc, punem ceapa la calit si apoi adaugam cartofii fierti si lasam 5-6 minute amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.

Ii scoatem pe un platou si presaram deasupra usturoiul pisat ca la mujdei si ardei boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]