Aripioare cu cartofi, smantana si marar

de Dea_Dea in Pui, 12 Iun 2013 | 3914 vizualizari

 

Bun de tot! :) Ca tot stateam sa ma gandesc ce sa fac , am dat peste aripioare si le-am executat :D

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • curry
  • 50 ml angelli cherry
  • 150 ml apa
  • 8 -10 cartofi mici
  • 4 linguri de smantana
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu cartofi, smantana si marar:

Aripioarele se curata si se spala.

Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry.

Se adauga apa si angelli cherry, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.

Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor 10 min  sa se rumeneasca, apoi se scot iarasi se se intorc si se mai lasa 10 min la cuptor sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Cartofii se curata si se pun la fiert.

Dupa ce sunt fierti se scot pe farfurie , se taie in doua , se pune smantana si marar.

 

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

In loc de angelili cherry, se poate pune coniac sau vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu cartofi, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu paste