Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie

de epurasha2bb in Pui, 27 Sep 2010 | 8122 vizualizari

 

le-a facut la fetite azi cu piure si au papat foarte bine

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 cubulet mic de unt
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 lamaie
  • 2 canute de apa /supa strecurata de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie:

se spala bine aripioarele, se pun in tuci cu putij ulei si o canita de apa.Cand aproape a secat apa  se mai adauga si cealalta canuta de apa si cand a secat si aceasta  se mai adauga cubuletul de unt, sarea si cepele si ardeiul tocate marunt.Cand sunt gata se mai adauga zeama de lamaie si patrunjelul verde deasupra.Se servesc cu piure caldut facut din cartofi galbeni cu unt, sare si lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval