Aripioare de pui la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 10 Dec 2009 | 11112 vizualizari

 

simplu de realizat nu necesita foarte mult de munca la ele si nu in ultimul rand foarte delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  aripioare
  • 4 linguri delicat granulat
  • 1 plingura oregano
  • piper
  • 2 linguri boia
  • ulei de masline
  • pesmet 
  • susan

Sos:

  • 200 gr smantana
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura mica marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor:

Aripoarele se taie bucati si se pun in apa cu sare 30 min. Se face un amestec din delicat , oregano, boia si piper. Se scot aripile din apa si se sropesc un ulei de masline apoi se pune compozitia facuta mai sus peste ele si se amesteca bine. Intr-o farurile se pune pesmet si susan ( se poate si separat ) si se trec aripioarele prin aceasta. Intr-o tava asezam hartia de copt si punem aripioarele. Se da la cupror 45min la foc mediu. Lagarniura am folosit orez, dar sunt sigura ca erau bune si cu o portie de cartofi prajiti.

Sos: Usturoiul se piseaza apoi se adauga smantana si mararul tocat marunt+sare si piper dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie