Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 12919 vizualizari
bune si crocante
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, retete Pui
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai
de Constelatialeu 9
de Bunica 6
de ionix 1
de Sidy 1
Julie 1
Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!
Roxana 1
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 15:54
de Bucataras 8
la 10:25
ieri la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Rocsi
Maria68 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LauraO 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!