Aripioare lipicioase

de vio_dreams in Pui, 7 Feb 2013 | 8192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare pui
  • 2 portocale
  • 100 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • ghimbir
  • condimente pentru pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase:

Asezonam aripioarele cu condimentul pentru pui si le prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in tigaie, peste aripioare si le lasam pe foc, pana se caramelizeaza sosul din tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carne la cuptor