Bagheta cu usturoi

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2013 | 4689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta 300 gr
  • ulei de masline
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta cu usturoi:

Bagheta se taie cu cutitul pe lungime odata pe mijloc si pe latime in fasii de 3-4 cm . Se pune ulei de masline pe toata suprafata ei . Cateii de usturoi se dau pe razatoarea mica, se amesteca cu oregano, patrunjel, sare si un strop de ulei de masline si se intinde pe toata suprafata baghetei. Se ia hartie de copt suficienta cat sa cuprinda bagheta (bagheta find mare eu am taiat-o in doua) se uda si apoi se stoarce bine de excesul de apa.

Se pune bagheta pe hartia de copt,se infasoara bine si se introduce la cuptor la foc mediu in cuptorul preincalzit pentru 10-15 min .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RoXx 1

01.03.2013, 19:41

Va multumesc

Rocsi 1

01.03.2013, 20:14

Ce imi place cum ti-a iesit!

RoXx 1

01.03.2013, 21:37

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta