Banana Cheesecake

de laylalala in Torturi, 2 Aug 2010 | 6948 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru crusta
  • 120 gr biscuiti cu unt si stafide
  • 125 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata alba
Pentru umplutura
  • 6 banane
  • 320 gr crema de branza
  • 150 gr zahar brun
  • 100 ml sirop de artar
  • 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml lichior de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Cheesecake:

Inainte cu o zi de prepararea prajiturii pune bananele la congelator.
Pentru crusta, sframa biscuitii.Cele doua feluri de ciocolata topeste-le la bain-marie apoi amesteca-le cu biscuitii sfaramitati.Pune amestecul obtinut intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-l pe toata suprafata bazei.Da crusta la congelator 30 minute pentru a se intari.

Pentru umplutura dizolva gelatina in lichiorul de cocos si lasa-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor pana devine lichida,dar ai grija sa nu o fierbi.Intr-un vas amesteca piureul de banane cu gelatina cu lichior si restul ingredientelor.Toarna umplutura peste crusta intarita si da-o la rece peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Teo 1

03.08.2010, 22:16

arata grozav , dar cand ma uit la ingrediente....de unde sa le iau !

laylalala 1

04.08.2010, 13:54

De siropul de artar am facut rost de la matusa mea care este in Franta Din pacate la noi inca nu am vazut asa ceva prin magazine

Rahela Velicu 1

02.06.2021, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Joly