Barcute de dovlecei umpluti

de Constelatialeu in Porc, 18 Oct 2016 | 4082 vizualizari

 

Am uitat sa le pun catargul si velele la barcute, dar fac rost de niste vasle si le pot da la ''apa''....:))

 

INGREDIENTE

  • Doi dovlecei mai babani
  • cca 500 g carne tocata
  • cca 30 g orez
  • sare
  • piper
  • 4 cepe
  • 4 rosii
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de dovlecei umpluti:

Mai intai pregatim ingredientele. Spalam dovleceii ii taiem pe lungime si ii scobim, ii asezam intr-un vas de lut , ai mei n-au incaput toti si am folosit  2 vase de lut mai mici. Ceapa (2 bucati) o curatam, spalam si o taiem marunt o punem la calit pana se aureste, apoi adaugam rosiile date prin razatoare si amestecate cu pasta de tomate, presaram sare si piper. Alte 2 cepe le taiem marunt si le amestecam cu carnea tocata,orezul si potrivim de sare si piper. Umplem 'barcutele'' de dovlecei, asezam deasupra feli de rosii si apoi turnam sosul peste, turnam si-un pahar cu apa cat sa acopere dovleceii si bagam la cuptor, la foc mediu cca 2 ore.

Se servesc cu smantana, eu fara, mananc smantana separat.....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de carne cu ceapa