Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 9179 vizualizari

 

Vorba ceea "Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste", doar ca in cazul meu se aplica "pentru ce". Imi ramasese un aluat de pizza si nu prea ma induram sa il arunc. Am tras cu ochiul prin fridiger si m-am lovit de cele doua cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi. Destinatia lor era cu totul alta, dar,,, s-au conformat :)) Denumirea mi s-a parut potrivita, dar daca aveti alte sugestii, o schimbam :)

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de aluat de pizza (eu am avut condimentat)
  • 2 cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi
  • cateva fire de marar
  • 4 linguri cu smantana
  • sare dupa gust
  • 1 ou si 1 galbenus pentru uns
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi:

Crema de branza o saram dupa gust si o amestecam cu oul si cu mararul tocat marunt. Formam bilute din aluatul de pizza, le intindem si le umplem cu crema de branza (nu foarte multa pentru ca altfel va da pe dinafara). Le "impachetam" cu atentie, le ungem cu galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc. Le servim cu smantana. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitia de branza si cascaval (eu nu am mai avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]