Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun

de Kadia80 in Dulciuri, 8 Dec 2011 | 9158 vizualizari

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

09.12.2011, 12:08

Pai am sa am grija sa fie la vedere doar colturile de la decupaje
Folosesti zahar pudra cand decupezi ?

Dana Cristea - pusikmea 1

09.12.2011, 13:49

arata tare tare bine!!!!

Kadia80 1

09.12.2011, 14:01

@ mihaela: in reteta asa era indicat, eu n-am folosit, dar unele coltulete s-au cam rupt

bettyC 1

09.12.2011, 14:34

mena29 1

09.12.2011, 15:23

Foarte frumosi!

Kadia80 1

09.12.2011, 15:26

multumesc

LUK 1

09.12.2011, 16:48

ce crusta frumoasa au

Ina 1

09.12.2011, 20:17

Cat sunt de frumoase!
Cred ca eu nu ti-am urat Bun venit pe site, dar iti urez acum !

Kadia80 1

09.12.2011, 21:13

multumesc frumos, Ina!

Kadia80 1

09.12.2011, 21:15

Daaa, crusta se obtine la cuptor, doar ca nu trebuie lasate prea mult ca sa nu se usuce si-n interior

MIUTA 1

09.12.2011, 22:57

Super frumosi

kamy 1

15.12.2011, 18:37

mamaaaaaaaaaaa ce bine arata si ce buni cred ca sunt la fav ...ms

mamaieelena 1

19.12.2011, 11:38

buuunee stelutele

Valclaudia 1

11.12.2013, 22:51

vreau sa-i incerc si eu! Tare bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti - de post