Bastonașe de French Toast cu Scorțișoară

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 14 Feb 2015 | 3276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de pâine French Toast
  • 4 ouă
  • 200 ml smântână lichidă
  • 1 lingură zahăr
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 2 linguri zahăr vanilat
  • 4 linguri unt pentru prăjit
  • miere sau sirop de arțar
  • fructe de sezon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonașe de French Toast cu Scorțișoară:

Se folosește de obicei pâine mai veche de 1-2 zile. Pâinea French toast este ideala, dar se poate folosi și pâine normală, numai că pentru a obține aceste bastonașe trebuiesc îndepărtate multe margini. Fiecare felie se taie în 4 bastonașe. Într-un castron amestecăm cu un tel cele 4 ouă, smântâna, zahărul, scorțișoara și zahărul vanilat. Trecem prin acest amestec fiecare bucată de pâine și se așează pe un platou, una lângă alta fără a se suprapune. Încingem o tigaie, adăugăm 2 linguri de unt, iar când acesta s-a topit, adăugăm pe rând bastonașele una lângă alta fără a le lipi. Nu le îngrămădim pe toate într-o tigaie. Se gătesc până se rumenesc pe toate părțile. Se servesc imediat stropite cu miere sau sirop de arțar și cu fructe de sezon. În cazul meu au fost portocalele.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonașe de French Toast cu Scorțișoară" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza de vaci