Baton cu ciocolata

de AdriiAdi in Dulciuri, 22 Feb 2013 | 3425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat fraged
  • ulei
  • finetti sau nutella
  • unt pt tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton cu ciocolata:

Decongelezi aluatul fraged la temperatura camerei.

Il pui pe planseta si il mai intinzi un pic.

Il tai in 4-6 bucati .

Fiecare bucatica de aluat o ungi cu ciocolata , o rulezi apoi o ungi cu putin ulei pe toata suprafata.

Pui batonasele intr-o tava cu forme dreptunghiulare unse cu unt si le dai la cuptor pana cresc si devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

iry-gabriela 1

22.02.2013, 09:49

Rocsi 1

22.02.2013, 13:54

Lau 1

22.02.2013, 13:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]