Bavette cu dovlecei și ciuperci

de Pur_si_simplu_papa_bun in Paste, 17 Noi 2011 | 9485 vizualizari

 

Săptămâna aceasta a început Postul Crăciunului, așa că m-am gândit să vă împărtășesc o rețetă delicioasă de post sau, de ce nu, pentru o cină ușoară de vineri.

 

INGREDIENTE

  • - un pachet de bavette (paste lungi, asemănătoare cu spaghetti, dar late în loc de rotunde în secțiune)
  • - 2 dovlecei
  • - 1 ardei verde
  • - ciuperci (congelate)
  • - ceapă verde (congelată)
  • - usturoi
  • - pastă de gogoşari
  • - un pic de bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bavette cu dovlecei și ciuperci:

Legumele le-am tăiat felii, apoi într-un pic de ulei de măsline am călit dovleceii, am adăugat ceapa verde, ardeiul şi usturoiul,  ciupercile, pasta de gogoşari şi bulionul. Se lasă 10-15 minute să fiarbă (dacă scade prea mult sosul mai adăugaţi apă sau bulion).

Pastele fierte şi strecurate le-am turnat peste sos, le-am amestecat şi am pus sare, piper, oregano şi busuioc. Pentru un gust mai bun am pisat un căţel de usturoi.

Să aveți poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bavette cu dovlecei și ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 17:35

yammy

Pur_si_simplu_papa_bun 1

18.11.2011, 22:36

Fetelor v-o recomand ! Este delicioasa si de post si sanatoasa!!! Ce mai ... le are pe toate

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:38

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci