Bezele

de luminita20_2006 in Dulciuri, 29 Noi 2010 | 8826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 albusuri 
  • -350 gr zahar                       
  • -1  lingura  zeama  de lamaie
  • -esenta de  lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, apoi zeama de lamaie si esenta.

Cand albusurile nu mai cad din vas atunci cand il intoarcem se pun in tava cu forma sau lingura se coc la foc mic timp de 40 min.(daca incep sa se rumeneasca se acopera)la temperatura cea mai mica,si cu usa cuptorului deschisa putin 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

30.11.2010, 10:42

luminita20_2006 1

30.11.2010, 19:07

la temperatura cea mai mica de la cuptor, cu usa dechisa putin

diana_k 1

30.11.2010, 23:45

bezeleeeeeeee...imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]