Bezele

de Constelatialeu in Dulciuri, 29 Oct 2014 | 9834 vizualizari

 

Pentru ca mi-au ramas 4 albusuri de la branzoaice si tot mergea cuptorul,am zis sa fac bezele...

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar cu granulatie mica
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare,sa nu cada din castron cand il intorci.Apoi se adauga zaharul,putin cate putin si se bate bine,pana se termina tot zaharul.Din cand in cand stoartecem zeama din 1/2 de lamaie.Continuam sa batem pana obtinem o spuma lucioasa si foarte tare. Tapetam o taav cu hartie de copt,punem bezeaua intr-un posh si formam bezele.Dam tava la cuptorul incins,la foc foarte mic si cu usa cuptorului intredeschisa ca ele sa se usuce bine.

TIPS-URI

1

rabdare si iar rabdare...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Cardinal