Bezele fantoma de Halloween

de DulciuriSiNuNumai in Prajituri, 1 Noi 2012 | 8851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -225 g zahar
  • -un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele fantoma de Halloween:

Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.

Se adauga zaharul treptat, cate o lingura si se bat albusurile bine de fiecare data. Este foarte important ca zaharul sa fie complet dizolvat (intreg procesul de mixare dureaza cam 20 de minute).

In final au rezultat cam 35 de motate. Se da tava la cuptorul preincalzit la 125 grade pentru aproximativ o ora. In poza le vedeti inainte si dupa coacere. Pentru a obtine niste bezele fantoma se "picteaza" cu ciocolata topita la bain-marie.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele fantoma de Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele