Bilute de branza aperitiv

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2011 | 10800 vizualizari

 

Ideea acestor bilute am vazut-o pe mai multe bloguri culinare, dar prima si prima data mi-a sarit in ochi pe blogul Mayei...superbe aceste bilute de pus pe platourile de sarbatori. eu le-am facut de multe ori, dar pana acum nu am reusit sa le fac si poze!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de burduf
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri smantana grasa

pentru ornat:

  • piper,
  • boia,
  • verdeata tocata ( eu am folosit ceapa verde codite si patrunjel),
  • susan, etc!
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza aperitiv:

1. Se face un amestec din branza faramitata, unt moale si smatna, apoi , cu mana umeda se modeleaza bilute de marimi aproximativ egale!

2. Bilutele de branza se tavalesc dupa bunul plac al fiecaruia prin boia, piper, verdeata, susan ,etc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sabzi polou - Orez iranian verde cu ierburi