Biscuiti cu cacao si cocos

de simsim82 in Dulciuri, 10 Mar 2014 | 5589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 120 g unt moale
  • 150-200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 galbenus
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite cacao (fara zahar, amara)
  • Umplutura:
  • 70 g fulgi cocos
  • 1 albus
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao si cocos:

Aluat: se framanta un aluat nelipicios din toate ingredientele, se inveleste in folie transparenta si se da la frigider o ora.
Se amesteca nuca de cocos cu zaharul si albusul si se lasa 10 minute,sa se hidrateze cocosul.
Se scoate aluatul de la frigider, se intinde o foaie destul de subtire si se "decupeaza" cercuri care se umplu cu aluatul de cocos, apoi se strang ca o bocceluta si cu ajutorul palmelor le dam forma de biluta. Va sfatuiesc sa faceti cercurile de dimensiune gurii unui pahar potrivit sau daca aveti o forma, sa aiba diametrul de cel mult 8 cm.
Se asaza bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, la foc mediu circa 15 minute (depinde de cuptor).
Se scot din tava, se lasa la racit, apoi puteti sa decorati cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede de post