Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare

de deyutzky in Dulciuri, 21 Noi 2015 | 9509 vizualizari

 

Laurici e vinovata pentru reteta asta :P la ea i-am vazut! :)) :D Multumesc, Laurici drag si scump! :-* Sunt foarte fooooarte buuuni, se fac si foarte usor si se pastreaza fragezi si 3 zile...si cred ca si mai mult, in caz ca faceti o cantitate mai mare.
Eu ador biscuitii, fursecurile si orice prajiturele care merg pefect la micul dejun, alaturi de o cana cu ceai, lapte sau cafea.
Va recomand reteta cu mare drag!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 30 biscuiti:
  • 200 g unt
  • 6 linguri zahar brun
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 300 g fulgi de ovaz
  • 100 g merisoare
  • 100 g faina integrala
  • 1 plic praf de copt
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare:

Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste.

Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia.

Punem fulgii de ovaz si merisoarele si amestecam cu o lingura pana cand toate ingredientele sunt incorporate.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.

Formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor. Avem grija sa lasam spatiu intre biscuiti.

Dam tava la cuptor la foc mediu-mic, pana cand se rumenesc (aprox. 20 de minute).

Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit. Eu i-am pastrat intr-o cutie metalica bine inchisa.

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci