Biscuiti cu scortisoara

de andreeaandreia18 in Prajituri, 22 Mai 2012 | 10497 vizualizari

 

usor de facu si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri mari de miere
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 lingura mare de margarina sau unt
  • 1 lingurita de soda
  • 1 linurita de scortisoara
  • facultativ putina nuca pentru sfarsit
  • faina cat trebuie,aproximativ 500 grame
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara:

Amestecati toate ingredientele in afara de nuca si faina intr-un vas mai mare. Dupa ce le-ati batut cu mixerul si ati obtinut o compozitie ca o spuma adaugati treptat faina amestecand tot cu mixerul pana cand continutul se ingroasa mai tare. Apoi adaugati restul fainii si framantati cu mana pana nu se mai lipeste de degete.

Dupa ce ati treminat de framantat formati in palma bilute (ca si in fotografie) si puneti-le intr-o tava la cuptor la 180 de grade pentru 10-15 minute (depinde de cuptorul dumneavoastra). Daca vreti inainte de a le da la cuptor bagati in fiecare biscuit cate o bucatica de nuca. Dar asta doar daca doriti!

Sunt foarte bune si peste cateva zile si raman moi in permanenta. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MIUTA 1

23.05.2012, 11:46

Sim0na 1

23.05.2012, 21:59

Bine ai venit!! Abia astept sa vad ce bunatati ne prezinti!!
Biscuitii i-am trecut deja la favorite..

andreeaandreia18 1

24.05.2012, 12:25

multumesc Simona!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]