Biscuiti de casa fragezi

de sasha in Dulciuri, 4 Apr 2013 | 15320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg faina
  • 750 ml untura topita
  • 250g zahar
  • coaja de la o portocala
  • 150 ml apa
  • 6 oua
  • 1 lingura bicarbonat de amoniu stins in otet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa fragezi:

Se cerne faina, se face un cuib in mijloc si se adauga, ouale, coaja de portocala, bicarboat de amoniu, zaharul, apa si untura topita. Se framanta bine, findca untura absoarbe multa faina si mai trebuie, mai adaugam. Cand aluatul este gata, luam o masina de tocat carne, infiletam forma de biscuiti si ne apucam de ele. Tapetam o tava cu faina si le dam la cuptor pentru 20 de minute la 150 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa fragezi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]